14-07-2013: Een nieuw project is geboren! Er kan nog niet veel over naar buiten gebracht worden, maar voor dit project heeft MMS al wat ontmoetingen gehad met de Historische Vereniging Boskoop.

 

21-03-2013: de upgrade naar ALS 9 is ook een feit.

 

05-01-12: MMP is nu overgestapt op Ableton live Suite 8 als DAW. Logic gaat echter zeker nog niet de deur uit!

Madsaint is eigenlijk een anagram van Daan Smit. Ik ben al zo'n 20 jaar actief in de muziek, en daarnaast heb ik mij altijd bezig gehouden met video, en het maken van (korte) films.

Na wat nummers geschreven te hebben voor anderen, en video registraties van artiesten te hebben gemaakt, werd het mij steeds meer duidelijk dat hier mijn passie ligt. Het grote enthousiasme waarmee mijn producten werden ontvangen heeft mij aangespoord om mij hier serieuzer mee bezig te houden, en het eenmans bedrijf Madsaint Media Productions op te richten. Hierbij stel ik mijzelf twee doelen:

Om iedereen een zo professioneel en persoonlijk mogelijk product te leveren. 

Ik hoop dan ook dit voor u te kunnen doen. Dus heeft u een idee voor een nummer, video of een oude geluidsopname die u als mp3 of gewoon op cd wilt? Neem dan geheel vrijblijvend contact op!

Vriendelijke en muzikale groet,

Daan Smit